Gazetarja harron se tavolina është prej xhami, hap këmbët dhe tregon me shum se sa…


Gazetarja televizive italiane në TG 5, ishe ulur para një tavoline qelqi dhe këtë fakt e kishte harruar krejtësisht.

Po të ishte e vetëdijshme se tavolina është e tejdukshme me siguri që shikuesve nuk do iu dhuronte skenen e pamjes së hapësirës ndërmjet këmbëve të saj.Kjo ngjarje ka ngjallur shume reagime nga qytetare ku disa e Komplimentuan per kete gje e disa e kritikuan ne menyre shume qesharake.Shtypni ne hapsiren me poshte mbi Foto dhe ju hapet video pas pak…